Troubleshooting your IQOS 3 MULTI

Δοκίμασε το online διαγνωστικό εργαλείο που μπορεί να σε βοηθήσει να βρεις μια λύση στα ζητήματα της συσκευής σου με μερικά εύκολα βήματα

Your device might be out of power

Μερικές φορές το πρόβλημα μπορεί να είναι η έλλειψη ισχύος της μπαταρίας. Δες πώς μπορείς να ελέγξεις εάν η συσκευή σου είναι πλήρως φορτισμένη.

1. Πάτησε το πλήκτρο στο IQOS 3 MULTI μέχρι να δεις τις φωτεινές ενδείξεις της μπαταρίας στο κάτω μέρος. Εάν δεν ανάβουν, πάτησε παρατεταμένα το πλήκτρο για τέσσερα δευτερόλεπτα, μέχρι να δεις να ανάβει το φωτάκι. Οι φωτεινές ενδείξεις της μπαταρίας πρέπει να παραμένουν αναμμένες όταν πατήσεις ξανά το πλήκτρο.

2. Εάν δεν βλέπεις τις φωτεινές ενδείξεις, φόρτισε το IQOS 3 MULTI κλείνοντας το κάλυμμα και χρησιμοποιώντας το αυθεντικό τροφοδοτικό ρεύματος IQOS και το καλώδιο για τουλάχιστον είκοσι λεπτά. Ωστόσο, για να γεμίσει η συσκευή σου με ισχύ, σου συνιστούμε να τη φορτίσεις για εβδομήντα πέντε λεπτά.

3. Θα μπορείς να διαπιστώσεις πότε η συσκευή σου είναι πλήρως φορτισμένη, επειδή οι φωτεινές ενδείξεις κατάστασης της μπαταρίας θα σβήσουν.

Σήμερα, όλοι μας είμαστε συνδεδεμένοι με διαφορετικές συσκευές, επομένως η φόρτιση της συσκευής σου μέσω του φορητού υπολογιστή σου είναι ένας εύχρηστος τρόπος για να είσαι σίγουρος ότι είναι πλήρως φορτισμένη. Όμως, καλό είναι να θυμάσαι ότι οι θύρες USB δεν προσφέρουν το ίδιο επίπεδο ισχύος με μια πρίζα, οπότε θα συνιστούσαμε πάντα να φορτίζεις στην πρίζα

Resetting your IQOS 3 MULTI device

Εάν το IQOS 3 MULTI είναι πλήρως φορτισμένο αλλά δεν λειτουργεί, τότε το επόμενο βήμα είναι να κάνεις επανεκκίνηση. Πάτησε παρατεταμένα το πλήκτρο του φορτιστή σου για περίπου 10 δευτερόλεπτα. Μόλις οι φωτεινές ενδείξεις αρχίσουν να σβήνουν, κράτησε πατημένο το πλήκτρο για δύο ακόμη δευτερόλεπτα. Καθώς απελευθερώνεις το πλήκτρο, θα δεις όλες τις φωτεινές ενδείξεις να αναβοσβήνουν με λευκό χρώμα.

A good clean could be the answer

Εάν το HEETS σε δυσκολεύει ή δεν παίρνεις αρκετό αερόλυμα, το IQOS 3 MULTI ίσως χρειάζεται γενική καθαριότητα. Το εργαλείο καθαρισμού και τα στικ καθαρισμού είναι ο καλύτερος τρόπος για να κάνεις τη συσκευή σου σαν καινούργια.

Ο τακτικός καθαρισμός με τα σωστά εργαλεία αποτρέπει τυχόν προβλήματα, αλλά το καλύτερο είναι ότι σου εξασφαλίζει τη γευστική εμπειρία που γνωρίζεις και αγαπάς.

Can’t get your IQOS 3 MULTI to start?

Μπορεί να έχουν κολλήσει υπολείμματα καπνού στη συσκευή σου. Για να την καθαρίσεις, αφαίρεσε το κάλυμμα και χρησιμοποίησε ένα στικ καθαρισμού για να αρχίσεις να καθαρίζεις την επίπεδη επιφάνεια δίπλα στο θάλαμο θέρμανσης, καθώς και το εσωτερικό του καλύμματος. Μόλις τελειώσεις, η συσκευή σου θα πρέπει να είναι καθαρή και έτοιμη για χρήση.

What to do if there’s a temperature issue

Το IQOS 3 MULTI λειτουργεί σε εύρος θερμοκρασιών μεταξύ 0° και 50°C. Εάν η θερμοκρασία είναι πολύ υψηλή ή πολύ χαμηλή, τότε ενδέχεται να δεις μια κόκκινη φωτεινή ένδειξη στον φορτιστή τσέπης IQOS 3 MULTI ή να αναβοσβήνει δύο φορές όταν τον πατήσεις. Εάν πιστεύεις ότι η συσκευή σου έχει υπερθερμανθεί, μετάφερέ την σε ένα πιο κρύο σημείο και άφησέ την να κρυώσει. Εάν πιστεύεις ότι η συσκευή σου είναι πολύ κρύα, δοκίμασε να τη ζεστάνεις ανάμεσα στα χέρια σου για ένα λεπτό περίπου.

A broken blade or other damage?

Είναι πιθανό η συσκευή σας να έχει σπασμένη λεπίδα ή κάποια άλλη φυσική ζημιά. Η λεπίδα μπορεί να σπάσει εάν βάλεις υπερβολική δύναμη κατά τον καθαρισμό της βάσης, οπότε φρόντισε να την καθαρίζεις απαλά. Επίσης, όταν τοποθετείς μια ράβδο HEETS, μην την στρίβεις. Εάν σου συμβεί κάτι από αυτά, τότε θέλουμε να αποκατασταθεί η λειτουργία της συσκευής σου το συντομότερο δυνατό. Η ομάδα Εξυπηρέτησης Πελατών μας θα σε καθοδηγήσει στα βήματα που απαιτούνται για να μην μείνεις για πολύ χωρίς συσκευή IQOS.

That’s not all. There’s more useful information in our IQOS 3 MULTI User Guide.

Δεν είναι μόνο αυτό. Υπάρχουν περισσότερες χρήσιμες πληροφορίες και στις οδηγίες χρήσης. Ανακάλυψε σε βάθος πως λειτουργεί η συσκευή σου και πως την χρησιμοποιείς.
Κάτι που δεν καλύψαμε;
Υπάρχουν διάφοροι τρόποι με τους οποίους μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας.