Αντιμετώπιση προβλημάτων IQOS ILUMA.

Is your Pocket Charger charging too slowly?

1. Χρησιμοποίησε τον μετασχηματιστή ρεύματος και το καλώδιο IQOS που έχει η συσκευασία για να φορτίσεις τον φορτιστή τσέπης του IQOS ILUMA. Θα χρειαστούν 2 ώρες και 15 λεπτά για να φορτιστεί πλήρως.

2. Εάν η μπαταρία του φορτιστή τσέπης έχει εξαντληθεί εντελώς, μπορεί να χρειαστεί να περιμένεις έως και 20 λεπτά πριν αρχίσεις να βλέπεις ενεργές φωτεινές λυχνίες.

Is your IQOS ILUMA Holder charging too slowly?

1. Δοκίμασε να καθαρίσεις τις επαφές φόρτισης της βάσης και του φορτιστή τσέπης.

2. Εάν φορτίζεις ταυτόχρονα τον φορτιστή τσέπης και τη βάση σου, είναι σημαντικό να χρησιμοποιείς τον εγκεκριμένο από τον κατασκευαστή μετασχηματιστή ρεύματος και το καλώδιο.

Are the lights on the Holder flashing white?

1. 3 λευκές ενδείξεις που αναβοσβήνουν υποδεικνύουν ότι η βάση βρίσκεται εκτός του εύρους θερμοκρασίας λειτουργίας. Να διατηρείς τη συσκευή μεταξύ 0°C και 50°C για να βεβαιωθείς ότι θα συνεχίσει να λειτουργεί σωστά.

2. 8 λευκές ενδείξεις που αναβοσβήνουν υποδεικνύουν ότι απομένει μόνο μία εμπειρία. Δοκίμασε, ακόμα, το διαγνωστικό εργαλείο του IQOS.

Is the TEREA stick not fitting or does it have poor aerosol quality?

1. Βεβαιώσου ότι η ράβδος καπνού TEREA δεν χρησιμοποιήθηκε κατά λάθος δύο φορές. Έλεγξε, επίσης, αν μόνο ένα από τα TEREA δεν εφαρμόζει σωστά ή αν υπάρχουν και άλλα. Υπάρχουν μεμονωμένες περιπτώσεις ράβδων καπνού TEREA που δεν ταιριάζουν στη συσκευή, όμως, αυτό δε σημαίνει ότι είναι σε θέση να προκαλέσουν βλάβη στη συσκευή.

2. Σιγουρέψου ότι η ράβδος καπνού TEREA έχει τοποθετηθεί σωστά σύμφωνα με τις οδηγίες χρήσης.

3. Τα πακέτα TEREA δεν πρέπει να φυλάσσονται σε πολύ ξηρό περιβάλλον ή σε περιβάλλον με πολλή υγρασία. Αυτό μπορεί να επιδράσει αρνητικά στην ποιότητα του αερολύματος.
Το IQOS ILUMA™ χρησιμοποιείται αποκλειστικά με ράβδους καπνού TEREA™. Οι εκδόσεις συσκευών IQOS με λεπίδα και οι ράβδοι καπνού HEETS δεν είναι συμβατά με το IQOS ILUMA™ και τα TEREA™. Μη ενδεδειγμένη χρήση μπορεί να προκαλέσει ζημιά στη συσκευή. Οι ράβδοι καπνού TEREA περιέχουν ένα αιχμηρό μεταλλικό κομμάτι. Να φυλάσσονται μακριά από παιδιά.

Έχεις απορίες;
Βρες την απάντηση που ψάχνεις στη σελίδα με τις συχνές ερωτήσεις.

Κάτι που δεν καλύψαμε;
Υπάρχουν διάφοροι τρόποι με τους οποίους μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας.